English | Franšais | Nederlands | Polski | Deutsch

Bedrijfsprofiel
Onze Service
Contact

Onze Honingraatkarton Producten

Onze Honingraat Constructiematerialen

CORINT Core

Eindloos Honingraatkarton Kernmateriaal

CORINT Core is een zeer sterk en lichtgewicht kernmateriaal dat gebruikt wordt in de constructie van binnendeuren, lichtgewicht meubelen, scheidingswanden, automotive componenten en meer. Het vormt tevens de basis van onze overige producten.

CORINT Core is te verkrijgen in diverse breedtes, hoogtes, papier grammages en celgroottes om altijd te kunnen voldoen aan uw specifieke toepassingseisen en tegelijkertijd een optimale kosten-kwaliteitsverhouding te kunnen waarborgen.

CORINT Board

Honingraatkarton Plaatmateriaal

CORINT Board is een sandwich constructie van CORINT Core gelamineerd tussen twee papieren deklagen. Onze panelen bieden u een hoog sterkte-gewichtsverhouding en zijn zeer veelzijdig te gebruiken als constructie materiaal voor diverse toepassingen. De stijfheid ligt vele maler hoger dan bijv. golfkarton.

Met een printbare of een voorbedrukte papieren deklaag wordt Corint Board een uitstekend presentatie materiaal voor decoratieve en communicatieve toepassingen zoals displays of standbouw.

Onze Lichtgewicht Verpakkingsoplossingen

Ontdek de kwaliteit van honingraatkarton als een zeer flexibel verpakkingsmateriaal met een optimale kosten-kwaliteitsverhouding. Met behulp van ons moderne machinepark kunnen wij onze CORINT Board verwerken tot een breed scala aan ecologische verpakkingsoplossingen voor het fixeren en beschermen van uw goederen tijdens transport. Een greep uit onze oplossingen:

LW Pads

Stabiliseren van uw goederen op pallets

Optimaliseer de opslaghoogte van uw goederen door onze gestanste tussenlegplaten en afdekplaten. Deze stansplaten worden gebruikt in o.a. de garen, folie en machine onderdelen industrie om de palletstabiliteit en stapelhoogte van moeilijk te stapelen goederen te verbeteren.

Wij bieden onze LW Pads in afmetingen tot 1500x1250mm met een hoogte van 10mm tot 60mm en kunnen u helpen met het ontwerpen van een specifiek stans- of ponspatroon voor uw toepassing.

LW Spacers

Scheiden van uw goederen tijdens transport

Maak maximaal gebruik van uw verpakkingsruimte met onze lichtgewicht stroken en bescherm uw goederen tegen onderlinge beschadigingen tijdens transport. De honingraatstructuur van onze stroken zorgt voor een optimale energie absorptie en dempt de overdracht van schokken op uw lading tijdens vervoer.

Wij bieden onze stroken in breedtes vanaf 50mm, in lengtes tot 3250mm en in hoogtes van 10mm tot 90mm.
 

LW Fillers

In-doos vulmateriaal voor fixatie van uw product

Kies voor een milieuvriendelijke verpakking met ons duurzame in doos honingraatkarton vulmateriaal. Vervangt polystyreen (piepschuim). Door de configuratie van type deklaag en kernmateriaal kunnen de vullers werken als zeer stijf verpakkingsonderdeel of als buffer (demping) materiaal om uw verpakte product te beschermen tegen beschadigingen.
Wij bieden onze vullers aan in maten vanaf 100x100mm en hoogtes van 10mm tot 90mm.

LW Pallets

Lichtgewicht, export restrictievrije pallets

Met een eigen gewicht van minder dan 2 kg kan onze pallet van honingraatkarton een gelijkmatige belasting dragen tot 2000kg en voorziet u in een lichtgewicht en hygienisch alternatief voor houten pallets. Doordat onze pallets op maat worden geproduceerd kunt u door het inzetten van deze pallets maximaal gebruik maken van uw vrachtruimte.

Onze lichtgewicht pallets worden aangeboden in diverse soorten palletvoeten, zijn voorzien van een gladde, vlakke en droge CORINT Board dekplaat en verkrijgbaar in alle afmetingen tot 1200x5000mm.

 

Copyright © Corint Group, 2000-2014