English | Franšais | Nederlands | Polski | Deutsch

Our Products
Our Services
Contact Us

Bedrijfsprofiel

CORINT Groep - Fabrikanten van Honingraatkarton

Honeycomb Packaging maakt deel uit van een internationale groep van bedrijven welke sinds 1994 gespecialiseerd is in de productie van honingraatkarton kernmateriaal en de verwerking hiervan tot lichtgewicht plaatmateriaal en een grote verscheidenheid aan maatwerk verpakkingsoplossingen welke wij leveren aan bedrijven in heel Europa.

Honingraatkarton kernmateriaal wordt sinds jaar en dag gebruikt als een lichtgewicht en zeer sterk vulmateriaal in diverse sandwichconstructies als deuren en meubels en vormt tevens de basis voor ons plaatmateriaal en verpakkingen. Onze verpakkingen vormen een ecologisch en duurzaam alternatief voor o.a. EPS en Foam verpakkingen door het gebruik van gerecycled papier en milieuvriendelijke lijm.

Wij streven naar langdurige samenwerkingen met onze klanten waarbij we specifieke honingraatproducten, toegespitst op uw eisen, ontwikkelen en doorontwikkelen om een zo goed mogelijk honingraatkarton product voor uw toepassing te leveren.
.

Corint Group Management Team

CORINT Management Team

Onze oprichters zijn verantwoordelijk voor het Algeheel Management en Business Development binnen onze groep:

Emmanuel Guillout
Directeur CORINT Sud en CORINT France
Business Development Frankrijk en Zuid Europa

Waldo Schelhaas
Directeur Honeycomb Packaging
Business Development Noord, West en Oost Europa

Wij hopen U op deze website een goede indruk te geven van ons bedrijf en onze producten. Geinteresseerd in de mogelijkheden van honingraatkarton? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toepassingsgebieden voor ons product, neem contact met ons op om te zien of wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Copyright © Corint Group, 2000-2018